give me one good reason

Kom nyss hem fran hockey. Valgorenhetsmatch mellan min skola och vara enemies , Pine Richland. Vi vann , wooohoo ! Jag trodde arligt att vi skulle forlora , men icke. En av mina bra kompisar Lindsey ar med o spelar. Hon ar sa duktig att hon far vara med i killaget , plus att hon har fatt ett full ride scholarship (hon behover inte betala ett ore) till Dartmouth (ett universitet har for er som inte visste. En av de atta Ivy League skolorna) for hockeyn. Iaf , matchen var val lite sadar. Jag gillar inte hockey jattemycket. Speciellt inte nar man maste sta utomhus. Bla. Det borjade snoa nar vi stod dar ocksa (:o) , alla blev helt lyriska. Forutom jag och Anna.
Hittade lite bilder fran i helgen pa kameran. Delar med mig av dom acceptabla haha.
Imorgon ar det ny termin. Nya lektioner. Vissa iaf. Kommer ha Psychology istallet for Drawing , Photography istallet for Law and Justice , European history istallet for Acting och Litterature istallet for Composition. Far se hur de klasserna ar... Uhm , vad mer kan jag skriva ? Inte sa mycket mer har hant sen jag senast uppdaterade (igar , kanner mig stolt , uppdaterar fett ofta nu). Sag en film igar , The Pregnancy Pact , helt psycho. Handlar om nagra tjejer i High School som gor en pakt om att bli gravida samtidigt. Sann historia. Sjukt.
Tror jag ska ga och lagga mig nu faktiskt... Snart midnatt och maste ga upp halv sex imorgonbitti. Hatar att skolan borjar sa javla tidigt. Forst kanske jag ska lasa nagra sidor i My Sisters Keeper.

Jaja , vi hors val sakert imorgon ! Puss godnatt.
 
BTW , Blair eller Greg !? HJALP MIG BESTAMMA !


Lauren och Jag superduper glada. Hehe.


Brian. Hahaha , varldens gayigaste bog.

 
Lauren och jag ganska doda efter kvallens bravader.

PS. TACK MADDE MIN ALSKLING FOR DEN FINA NYA DESIGNEN !

lullabies

Sitter och tanker pa Sverige. Alla minnen man har darifran. T.ex nar jag och Madde kor vilse i skogen med fyrhjulingen , som dessutom fastnar i ett dike. Och vi i sma shorts och flipflop far panik och inte vet vad vi ska ta till oss. Det var tider det... Saknar Sverige ibland. Och ar avundsjuk pa mamma som ska aka hem i slutet av februari. Jag kommer inte kunna komma hem forran augusti. Typ sista veckan i augusti har jag bestamt att aka hem. Far se hur det blir med det , for pappa pratar om att aka till Brasilien snart ocksa... Aja , nog pratat om det. Jag far langta tills Madde kommer i juni istallet. 136 dagar kvar :)
Just nu sitter jag och lyssnar pa lite Blink , va fan langesen jag lyssnade pa dom kanns det som... Sitter inne pa toaletten , fraga mig inte varfor , men jag gillar att sitta har inne. Jag kan agna mig at mina egna tankar har inne. Plus sa ar det harligt att hora regnet sla mot takfonstret har inne. Jag kom hem ganska nyss. Helt dod i kroppen. Igar akte jag och Lauren upp till SRU , ett college har i narheten och ehehe... Ja.. Lite partaj blev det val. Maste g ju erkanna.

Tankte ocksa bomba er med bilder , eftersom jag tydligen var sa dalig med det... Sa har far ni !


Langesen. Zoe , Jag , Mary och Brynn fran Black Eyed Peas.


Langesen. Mina tjejer och jag :)


Haha.. Forra manaden typ. Super nyktert ? Absolut !


Jag och Alyssa.


Jag och Lauren.


Jag och Lina fran nyar.


Hur garna vill ni sitta i en bil med mig framfor ratten ?


New York :)


Hogst upp pa Rockafeller Center :)


Empire State Building (det roda och grona)


Jag Anna och Lina !


Central Park !


Central Park !


Utsikt over Manhattan fran Central Park.

your love is my drug

HUNDRA AR SENARE !

Wiho , jag lever ! Och enda anledningen till att jag uppdaterar ar for dig Jessica... Hmm , vad har hant sen jag uppdaterade senast egentligen ? Det var ju anda en manad sen sa lite borde jag val kunna fa ihop. Julafton var harlig i alla fall. Vaknade upp pa morgonen med asmycket sno ute , en riktigt harlig julklapp eftersom det var gratt , morkt och trakigt innan. Mormor , morfar och Oskar var i alla fall har. Det var trevligt. Fick en ny kamera ! Sen dagarna efter jul sa tog vi bilen och akte till New York. Jag korde typ en tredjedel av vagen ! Stolt som en tok , yesyes. Dar traffade vi familjen Stenholt och familjen Karlsson. Haha vara tre familjer ar verkligen SJUKA tillsammans. Akte tillbaka hem till Pittan dagen innan nyarsafton och nyarsafton spenderades har hemma. 16 javla pers i varat hus var precis vad som gick mig pa nerverna efter ett tag. Nyar var dock hur kul som helst. Alla vara cp traditioner. Bandy pa gatan mammor och soner mot pappor och dottrar , hela middagen va bara psyk med massa upptradanden och tal. Sen den 8e akte alla hem igen och jag fick rummet till mig sjalv igen.
Den 4e borjade jag iaf skolan igen (varldens kortaste jullov , javisst!). Det var trakigt. Lina foljde med mig till skolan den 5e. Det var roligt.
Blaaa... MORP ar om en manad (Prom baklanges - tjejerna bjuder killar , fragar och betalar allting) och jag har ingen aning om jag ska ga eller inte. For det forsta vet jag inte vem jag ska fraga och for det andra vet jag inte om jag kommer vaga fraga nan... Kanns battre att sitta hemma istallet (jag ar inte patetisk utan det finns manga som gor det). For mycket stress.
Pa lordag ska jag och Lauren aka upp till SRU (Slippery Rock University) och festa. Jag ser fram emot det. Fast vill inte ha nagon repris fran forra helgen.... Herregud sager jag bara. Varsta helgen i mitt liv typ. Sondagen speciellt. Jag trodde jag arligt talat var doende , och att jag skulle spy upp alla mina inalvor.
Jag ska laya off killar ett tag har jag bestamt nu (forutom min loverboy BBBBBBB<3) , vilket betyder inget Morp ! Woooho joy to the world. Not. Mitt liv suger. Ja jag ar pa bra humor. Eller inte. Okej ska sluta. Jag maste ha mat. jag blir alltid tjurig nar jag inte ater.

Lovar att uppdatera oftare och mer (som jag alltid sager). Men jag lovar.
Puss hej.



Jag och Lina :)<3 (Och mina tusen dubbelhakor)

RSS 2.0