send my love to the dancefloor

hola !
nu är det helg , mycket välbehövligt om jag får säga det själv ! fastän den här veckan inte har varit speciellt ansträngande direkt så känner jag mig ändå väldigt trött ;) dock så kommer väl den här helgen spenderas med mina italienskaböcker upptryckta i ansiktet mest. not. jag är dålig på att plugga.
ikväll ska jag göra INGENTING , woho ! jag och mamma ska bara sitta i soffan , kolla film och mysa. sen imorgon ska jag spendera dagen med sabina , som jag inte träffat på länge :) det ska bli kul ! och på söndag så har jag och mr mät bestämt att vi ska kolla på borta med vinden (linnea kära vän , vi vill gärna att du är med oss bara så du vet) hihi.

det var inte så mycket mer jag ahde att dela med mig ! förutom att cobra starship har släppt en ny låt idag (igår?) som ska vara med på deras nya skiva som kommer i sommar :D good girls go bad heter den , och leighton meester är btw med och sjunger lite. den är fett bra ! me likes it big time.

här kan ni få lyssna lite ;)


something's got a hold on me

idag har jag inte gjort speciellt mycket , dock kom jag precis hem från en liten joggingrunda :) fick med mig min moder och min hund (som var suuuper svår övertalad) ut eftersom någon (läs: linnea) inte har svarat på sms på hela dagen ? vart håller du hus egentligen din lärka ?
sen bara därför mamma följde med mig idag så tvingar hon mig att följa med henne imorgon också. jag kommer bli fit for fight till grekland , mina vänner ;)

men igår var en mycket bra dag , det började med att jag och linnea åkte ner på stan och tog en varsin kaffe på waynes. efter en stund så kom alexandra och malin och joinade oss , det var trevligt. strax efter de hade gått igen så gick jag och linnea och shoppade lite :D det blev en ny parfym, ett par leggins , en klänning och ett superfint linne för min del :) det stod praktiskt taget frida jackson på linnet , så mycket känns det som det är gjort för mig ! linnea köpte också lite grejer , dels ett par skitsnygga högklackade ! efter att vi shoppat så åkte vi hem till mig för att blondera linneas hår , och resultatet blev oerhört bra om jag får säga det själv :D jag borde bli frisör fan ! haha. nej men nu är hon riktigt blond i alla fall , precis som hon ville :)
sen efter middagen blev det en impulsjogging för mig och linnea. vi var mycket duktiga tycker jag ! nu är det ju bara att fortsätta med träningen så kommer nog allt bli bra :)

imorgon är det skola. jippi. känns ju lite som sommarlovet redan har börjat när man inte har varit i skolan sen i torsdags :P dock är det ju bara en kort dag imorgon , slutar innan lunch så det känns skönt.

sen så måste jag ju bara skriva in en liten hälsning till världens bästa madelen som fyllde 18 bast igår :D gratttttttis min kära vän ! och alla som läser den här bloggen (matilda och linnea) borde skriva en grattishälsning i kommentarerna :D mohahah.

nu är det två månader och sex dagar kvar tills jag flyttar bara :) snart kan man inte ens säga att det är två månader längre :D


RSS 2.0