when your heart stops beating

turn it up i never wanna go home i just wanna be part of your breakdown


hejhej , nu var det längesen jag uppdaterade :) det finns inte så mycket att skriva faktiskt... inget intressant i alla fall skulle jag tro. det har varit påsklov , en riktig chans att få sova ut och ta det lugnt ! dock blev det kanske inte jättemycket så , inte i helgen i alla fall ;) men woho , på påsklovet var det sommar ju !! vi hade cirkus 20 grader en dag hihi. får hoppas det håller i sig här framöver - för idag verkar vädergudarna ha varit sura i alla fall. jag ska dansa soldansen innan jag somnar ikväll och hoppas dom ändrar sig tills imorn.

btw , i fredags åkte jag på min longboard i värsta (kanske inte värsta men whatever) nedförsbacken thanks to my zweet friend maatt ! :D stolt tjej hihi. 

om en vecka har jag geografiprov på nånting jag inte ens vet vad hehe... not fun. men imorrn har jag sovmorgon så jag orkar inte va negativ just yet :)

och idag har jag varit kreativ ! jag har sytt om en klänning så den blev super sommrig ! hihi , värsta bling-bling klänningen aight ! passar bra till greeeekland ! som jag längtar alltså.... nu äre bara en månad kvar !

OCH äre bara jag som är nyfiken på att se hur linnea ser ut i skallen ? äntligen är jag kanske inte enda blondinen längre mohaha ! puss



come on let me hold you , touch you , feel you , always. kiss you , taste you , on my , always





och jared , min älskling. dig ska jag äta upp på hultsfred...<3

RSS 2.0